Gele polyester keukenschort met zonnebloem en Provence print.
  • Gele polyester keukenschort met zonnebloem en Provence print.
  • Gele polyester keukenschort met zonnebloem en Provence print.

Keukenschort polyester geel, zonnebloem Provence

€ 9,95

Ontdek de elegante en duurzame keukenschort van Franse Tafelkleden, gemaakt van 100% polyester. Deze decoratieve keukenschort met zonnebloem- en Provence-thema is perfect voor elke keuken. De gele met oranje kleur brengt een vleugje natuur in je keuken. Deze polyester keukenschort is van hoge kwaliteit, biedt uitstekende bescherming en is eenvoudig schoon te maken. Elk model heeft een unieke print, wat zorgt voor een persoonlijke touch.

merk
Aantal
Op voorraad

Polyester Schort van Franse Tafelkleden

Creëer een stijlvolle en beschermende keukenervaring met de hoogwaardige polyester schorten van Franse Tafelkleden. Onze schorten combineren functionaliteit met elegantie en zijn ontworpen om elke kook- en bakervaring aangenamer te maken. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon van koken houdt tijdens een gezellige BBQ of ander gelegenheid, ons assortiment biedt diverse kleuren en stijlen die passen bij elke smaak en gelegenheid. Bescherm je kleding tegen vlekken en morsen met een schort van Franse Tafelkleden.

Voordelen:

  • 100% geweven polyester
  • Vocht- en vuilafstotende coating
  • Zacht als stof
  • Verstelbare tailleband
  • Uitwasbaar tot op 30 graden
  • Droogt snel
  • Strijkbaar op lage temperatuur

Onze schorten zijn gemaakt van 100% geweven polyester, wat zorgt voor een duurzame en langdurige toevoeging aan je keukenuitrusting. De vocht afstotende eigenschappen maken het eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, terwijl de zachte, stofachtige textuur het comfortabel maakt om te dragen. De verstelbare tailleband zorgt voor een perfecte pasvorm voor elke gebruiker. Wanneer je schort verfrist moet worden, kun je het eenvoudig wassen tot 30 graden en het droogt snel, klaar voor het volgende gebruik. Strijk het op een lage temperatuur om het er weer als nieuw uit te laten zien.

Materiaal:

Onze polyester schorten zijn ontworpen met aandacht voor detail en kwaliteit. Het materiaal is niet alleen duurzaam, maar biedt ook een professionele en chique uitstraling. De schorten zijn ideaal voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik in restaurants en cafés. Let op dat langdurige blootstelling aan direct zonlicht de kleur kan doen vervagen, daarom raden we aan om de schorten binnen te bewaren wanneer ze niet in gebruik zijn.

Bescherm je kleding tegen de slijtage van het dagelijks leven in de keuken met een schort van Franse Tafelkleden. Zeg voorgoed vaarwel tegen vlekken en morsen, en maak van elke kookervaring een plezierige activiteit.

SCH3

Datasheet

Kleur
Geel
Print
Natuur
Print
Zonnebloem
Materiaal
Polyester
UV bestendig
Nee
Afwerking
Polyester bies
Biaisband kleur
Oranje
Vlekbestendig
Ja
Waterafstotend
Ja
Wasmachine
Ja, 30 graden
Strijken
Ja, 30 graden

Specifieke referenties

ean13
9507899719873
Nieuw